16.5 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 2:53
No menu items!

Ce îi transmite Ungureanu lui Antonescu

spot_img

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, apreciază că prezenţa lui Becali pe listele PNL este un troc politic  instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu are margini şi afirmă că în locul preşedintelui PNL, i-ar fi ruşine să se uite la portretele Brătienilor.

Ungureanu recunoaşte  că decizia PNL de a-l primi pe Becali în rândul liberalilor l-a luat prin surprindere şi că priveşte cu tristeţe la felul în care se alterează pe zi ce trece mecanismul, altă dată democratic, prin care conducerea PNL ia decizii. „Uitându-mă la declaraţiile altor membri proeminenţi ai conducerii PNL îmi dau seama, sunt îndreptăţit să trag concluzia că această candidatură este rezultatul unui troc politic instrumentat de Antonescu a cărui fantezie politică nu cunoaşte margini„, a spus Ungureanu.

El a subliniat că acest mod de a face politică arată decăderea etică a conducerii PNL. „Îmi pare rău să constat – şi sunt convins că sunt mulţi membri onorabili ai PNL care gândesc ca mine – că acest mod de a face politică ilustrează decăderea etică în care se află conducerea PNL şi prezenţa improprie a lui Crin Antonescu în fruntea singurului partid istoric aflat azi la putere. În locul său, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor”, a spus Ungureanu. (A.M)