0.2 C
București
joi, 30 noiembrie 2023 - 8:55
No menu items!

Ce îi transmite Antonescu lui Băsescu

spot_img

Crin Antonescu, liderul PNL, a declarat, la mitingul USL organizat pe Naţional Arena, că românii nu au în acest moment un preşedinte.  „În Europa fără popor eşti nimeni, eşti o slugă”, a strigat Antonescu.

Preşedintele liberal a afirmat că Uniunea Social Liberală este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine. „Niciodată Europa nu va fi doar a unor demnitari de moment sau a unei singure familii politice. (…) Nu e adevărat că la Palatul Parlamentului şade Traian Băsescu şi PD-ul împreună cu Europa, pentru că, dacă poporul român este simbolic aici, nu ai cum să fii în Europa fără poporul tău. În Europa fără popor eşti nimic sau o slugă”, a  apreciat  Antonescu, făcând referire la reuniunea PPE de la Bucureşti.

„Popularii europeni sunt astăzi la Palatul Cotroceni cu preşedintele lor, noi suntem aici cu poporul nostru, fără preşedinte. Suntem aici, în această seară, şi cu milioane de români care sunt alături de noi cu aspiraţiile noastre, cu Guvernul nostru, cu aleşii noştri locali şi cu proiectul nostru pentru România”, a completat Antonescu. El a susţinut că România trebuie să aibă drept de vot în Europa şi nu doar drept de ascultat, deoarece este parte a Europei. (A.M)

foto: money.ro