4 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 23:26
No menu items!

Ce îi spune Ponta lui Blaga

spot_img

Ponta îi dă replica lui Blaga, răspunzând astfel acuzaţiilor potrivit cărora Martin Schultz, preşedintele PE, i-ar fi făcut campanile electorală.

“Domnul Blaga nu doar că nu ştie nicio limbă, nici nu ştie ce se întâmplă în Europa. (…) Nu doar că nu ştie nicio limbă străină, nici nu înţelege nimic din ce se întâmplă dincolo de vamă. Dânsul cu vama se pricepe”, a spust Ponta. El a precizat că preşedintele PE, Martin Schulz, reprezintă Europa, dincolo de familia politică din care face parte.”Preşedintele Parlamentului European, dincolo de familia politică din care provine, reprezintă Europa şi discursul domnului Blaga e la fel cu discursul camaradului său de campanie, domnul Diaconescu, a adăugat liderul PSD.

Victor Ponta şi Martin Schulz au fost împreună, în cursul după-amiezii de marţi, pentru a inaugura o staţie de epurare a apei, realizată la Bumbeşti Jiu cu fonduri europene nerambursabile, în valoare de 2,5 milioane de euro, după care s-au deplasat la Târgu Jiu, unde au avut programe diferite pentru o scurtă perioadă de timp. Astfel, în timp ce Victor Ponta şi-a depus candidatura la BEJ, preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a vizitat cele două parcuri din oraş în care sunt expuse operele lui Constantin Brâncuşi, Coloana Infinitului, Poarta Sărutului, Aleea Scaunelor şi Masa Tăcerii. (A.M)