13.9 C
București
marți, 11 mai 2021 - 1:32

Ce filme nu trebuie să ratezi vara aceasta

Ce filme nu trebuie să ratezi vara aceasta

Ce facem când temperaturile cresc la cote exagerate?  Mergem la răcoarea săliilor de cinema. Pentru a te răsfăța și a te asigura că vei avea parte de o seară sau o după amiază cât mai plăcută trebuie neapărat sa iei cu tine o pungă mare de popcorn, gaşca de prieteni şi un bilet la unul dintre blockbusterele incendiare ale verii.

De la cel mai recent film cu Ryan Gosling (The Place Beyond the Pines) la cel mai nou Superman, Man of Steel, de la animaţii adorabile precum Monsters University, la comedii care de care mai diverse (Blue Jasmine, Grown Ups 2 sau The Heat), SF-uri (World War Z) şi filme de acţiune (The Lone Ranger, White House Down) vara aceasta trebuie să îți programezi cel puțin o vizită la cinema.

NOW YOU SEE ME cu Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Mark Ruffalo, Melanie Laurent: distribuţia plină de staruri a acestui thriller ce aduce în prima plan una dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Implicaţi în câteva jafuri… magice, ei îşi pun întreg FBI-ul pe urme. Cum se va termina aventura? Rulează în prezent pe ecranele din întreaga ţară.

MAN OF STEEL Batman şi Spider-Man au avut partea lor de glorie, e timpul ca Superman să îşi facă din nou apariţia. Cuceritorul Henry Cavill joacă rolul principal, iar adorabila Amy Adams o întruchipează pe Lois Lane. Rulează în prezent pe ecranele din întreaga ţară.

THE LONE RANGER Johnny Depp revine în această nouă ecranizare a celebrei Legende a călăreţului singuratic, ce se învârte în jurul aventurile lui Tonto (Depp) şi ale jandarmului John Reid, supranumit The Lone Ranger (Armie Hammer) porniţi în căutarea unei bande de nelegiuiţi condusă de Butch Cavendish (William Fichtner). Un film regizat de Gore Verbinski. Premiera: 5 iulie

THE PLACE BEYOND THE PINES Cascador de profesie şi un permanent nomad, Luke (Ryan Gosling) află că va avea un copil cu Romina (Eva Mendes), fosta lui iubită. Decis să se implice în viaţa fiului său, Luke ajunge să se amestece în câteva jafuri periculoase pentru a-şi putea întreţine noua familie. Însă spargerile atrag imediat atenţia poliţiei, iar pentru Avery (Bradley Cooper), un tânăr poliţist dornic de afirmare, descoperirea făptaşului este şansă de a se remarca într-un departament condus de corupţie. Alături de Eva Mendes, Ryan Gosling şi Bradley Cooper îi vei remarca şi pe Dane Deehan şi pe Rose Byrne. Rulează în prezent pe ecranele din întreaga ţară.

BEFORE MIDNIGHT A treia parte a trilogiei cu Ethan Hawke şi Julie Delpy în rolurile principale ne lasă să îi descoperim pe Celine şi Jesse la 20 de ani de la prima lor întâlnire din Viena. De această dată cei doi sunt căsătoriţi, au două fiice gemene şi îşi petrec vacanţa pe o insulă din Grecia. Premiera: 28 iunie.

WHITE HOUSE DOWN Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi iar singurul care poate salva viaţa preşedintelui american James Sawyer (Jamie Foxx) şi a familiei lui este chiar poliţistul John Cale (Channing Tatum). Un thriller plin de adrenalină. Premiera: 19 iulie.

WORLD WAR Z Brad Pitt este Gerry Lane, un angajat al ONU care e nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contracronometru pentru a opri o epidemie care răstoarnă guverne, răscoală armate şi ameninţă să elimine rasa umană. Iată reţeta unui thriller de neratat. Premiera: 21 iunie

MONSTERS UNIVERSITY Steve Buscemi, John Goodman, Billy Crystal şi Helen Mirren dau viaţă personajelor adorabile din această nouă peliculă produsă de Walt Disney Pictures. Mike şi Sully se aliază în această nouă parte, în ciuda unor resentimente, pentru a câştiga Campionatul de Ţipat. Rulează în prezent pe ecranele din întreaga ţară.

GROWN UPS 2 Adam Sandler, Taylor Lautner, Kevin James, Steve Buscemi şi Salma Hayek revin în partea a doua a comediei Grown Ups. Dacă te-ai amuzat la prima parte a seriei atunci cu siguranţă că îţi vei rezerva o duminică după-amiază şi pentru această comedie uşurică. Premiera: 26 iulie

THE HEAT Shannon (Melissa McCarthy) o poliţistă cu mult tupeu este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticată şi arogantă Sarah (Sandra Bullock) într-o misiune periculoasă pentru a prinde un traficant de droguri. Amuzamentul e garantat. Premiera: 12 iulie.

BLUE JASMINE O nouă comedie marca Woody Allen a cărei acţiune se petrece în superbul San Francisco acolo unde Cate Blanchett (o newyorkeză bogată care se confruntă cu o mulţime de nevroze) va împarţi ecranul cu Alec Baldwin şi Peter Sarsgaard. Premiera: 30 august

DESPICABLE ME 2 Cea de-a doua parte a comediei de succes Despicable Me, îi readuce în prim plan pe superticălosul Gru, fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi… o suită de personaje noi şi scandalos de nostime. Jason Segel şi Steve Carell îşi împrumută vocile personajelor pricipale. Premiera: 5 iulie

THE BLING RING Cel mai recent film al Sofiei Coppola, prezentat anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes le aduce în prim plan pe Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga, Erin Daniels într-o poveste despre un grup de adolescenti care folosesc internetul pentru a da de urma celebritatilor si a le jefui casele. Victime reale sunt Orlando Bloom, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Megan Fox, Rachel Bilson si Audrina Patridge. Premiera: 16 august.

THE WOLVERINE Bazat pe celebra carte omonimă de benzi desenate, The Wolverine îl readuce în prim plan pe Logan, eternul războinic angrenat de această dată într-o aventură pe tărâmuri japoneze. Pentru fanele lui Hugh Jackman urmează un adevărat răsfăţ vizual. Premiera: 26 iulie

R.I.P.D. 3D Jeff Bridges şi Ryan Reynolds fac echipă în această comedie de acţiune, despre doi poliţişti morţi şi… nu prea… care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi sufletele diabolice care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte. Premiera: 19 iulie.

Vizionare placută!

O.D.