9.9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022 - 5:59
No menu items!

Ce efecte vor avea fenomenele astronomice din septembrie și octombrie asupra omenirii

spot_img

Super-Luna și eclipsele de Lună – evenimente astronomice care se vor produce la finele lunii septembrie și în octombrie vor influența nu doar starea de spirit a oamenilor, ci și “starea” Planetei, avertizează astrologii.

Astrologic, fizic și psihic, lunile septembrie și octombrie sunt despre măiestria artei de a merge pe muchie. Începând cu Luna Plină în Pești, din data de 29 august și culminând cu Luna Plină în Taur din 27 octombrie, o triadă rară de Super-Luni și două eclipse ne vor purta până la orizontul evenimentului din 28 septembrie și mai departe, scrie astrocafe.ro.

Pentru noaptea de 27 spre 28 septembrie, astronomii au anunțat un eveniment foarte rar, vizibil și din România, care constă în producerea simultană a două fenomene spectaculoase – Super Lună şi eclipsă de Lună.

CITEȘTE ȘI: 28 septembrie – ziua în care locuitorii Planetei vor asista la un fenomen cosmic șocant

În opinia astrologilor, valul uriaș de energie care se va revărsa pe Pământ în acea perioadă descarcă spre noi coduri criptate, care ne vor recalibra eteric și fizic.

CITEȘTE ȘI: Valul X. Pe 28 septembrie 2015, omenirea va face un salt în evoluție

“De la echinocțiul din septembrie și până la solstițiul din decembrie, ne vom ancora deplin în sine, în faza măiestriei aplicate, structurând viața noastră fizică, astfel încât să se potrivească adevărului nostru divin. (…)cu precădere centrul inimii și plexul solar sunt purificate, activate și amestecate, astfel încât să lucreze în armonie cu sufletul”, arată astrologul Lorna Bevar, citată de astrocafe.ro.

Potrivit acesteia, experimentarea mai multor Super-Luni consecutive și a două eclipse anunță că ceva important este pe cale să se întâmple. Având în vedere că Super-Lunile sunt identice genealogic, aproape de Pământ, în aliniament cu Soarele și Pământul, înseamnă că o fereastră istorică, de două luni, se va deschide. Asteptați ca energii puternice, seismice, gravitaționale și electromagnetice să afecteze atât planeta noastră, cât și sistemele noastre eterice și nervoase.

Astrologul mai susține că, în ultimii 7 ani, Crucea Cardinală a fost forța din spatele turbulențelor înregistrate pe planetă, astfel că acum începem o nouă fază în istorie. Datorită evenimentelor recente extraordinare, conectate cu activitatea Crucii Cardinale, aproape pare că întreaga energie a procesului istoric este mutată pe această Cruce în faza actuală a istoriei umanității – poate ca parte a inițierii lumii, mai spune Lorna Bevar.