22.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024 - 21:11
No menu items!

Ce detestă bărbaţii la femei?

spot_img

Ce detestă bărbaţii la femei?

Nu suntem perfecte şi bărbaţii ştiu asta, dar orice regulă are excepţii. Este bine să ţinem cont de câteva aspecte, dacă vrem o relaţie perfectă de cuplu:

O femeie îngrijită şi aranjată îi este pe plac oricând unui bărbat şi este bine ca gesturile şi obiceiurile în prezenţa lui să fie delicate şi feminine, nu groteşti, chiar dacă suntem simpli pământeni. Machiajul excesiv nu impresionează bărbaţii, deoarece ei consideră că femeia este frumoasă naturală, nu cu mască. Să nu uităm că less is more, iar discreţia şi bunul simţ au întotdeauna de câştigat. Feminitatea în exces provoacă greaţă chiar şi pentru masculi – super fragilismul şi mega boiala sunt pentru „mironosiţe”. O femeie jovială şi zâmbitoare va avea întotdeauna succesul garantat în ochii iubitului.

Cei şapte ani de acasă îşi spun cuvântul în orice împrejurare. Vocabularul colorat îl păstrăm pentru atunci când suntem singure la volan cu geamul închis, pentru că bărbaţilor nu le place ca iubita lor să vorbească urât. Nici unui bărbat nu-i plac ţipetele şi ţăţismele, pentru că ei sunt pacifişti şi consideră că orice problemă se poate rezolva cu vorba bună – oamenii maturi au argumente şi logică. Criticile şi bârfele le displac – preferă femeile sincere, lipsite de ipocrizie, care spun frumos ce şi când le deranjează. Orice atac la adresa mamei lui, oricât de rea ar fi, trebuie tăiat de la rădăcină. El poate spune verzi şi uscate despre sfânta lui mamă, dar nu doreşte adăugirile noastre.

Nu le place să aştepte prea mult, mai ales dacă ei sunt gata de plecare şi evenimentul ne aşteaptă. Este bine să ne gândim înainte la detalii. Bărbaţii nu fac terapie cheltuind banii pe haine şi pantofi şi nu au răbdare să se plimbe printre rafturi şi cabine de probă. Cerşetoria de complimente este de prost gust, dacă laudele nu vin natural şi din suflet. Bărbaţii ne plac pe noi, iubitele lor, căci altfel nu ne-ar fi ales, dar să nu ne lamentăm.

Baza unei relaţii este încrederea, deci să nu-i controlăm intimitatea – mailul, telefonul şi limba nu se scotocesc niciodată. Atâta timp cât a renunţat la fosta, înseamnă ca te vrea pe tine, deci tu eşti aleasa şi răscolirea amintirilor este inutilă. Nici reproşurile din trecut nu sunt recomandate, pentru că nu rezolvă nimic şi provoacă ceartă. Gelozia nemotivată este exasperantă şi scoate din fire şi cel mai răbdător bărbat din lume. Le place să fie iubiţi şi doriţi, dar o maniacă obsedată de diverse prezenţe feminine nu e de dorit. Comunicarea şi rezolvarea neplăcerilor la momentul întâmplării lor evită haosul. Intimitatea bărbatului este un capitol foarte sensibil şi trebuie tratat ca atare, deci nu spăla rufele în public. Sfaturile rudelor, ale prietenilor şi ale colegilor pot agrava situaţia.

Bărbaţilor nu le place să se simtă dominaţi intelectual, deci să fim puţin blonde n-ar strica din când în când. Dacă vrei să-ţi schimbi iubitul, ajută-l să se reinventeze, nu-l manipula aşa cum crezi tu că are nevoie, pentru că s-ar putea să nu-ţi mai placă sau să-l pierzi. Când îţi faci planuri singură, lasă-l şi pe el să-şi facă planuri singur, iar, când faceţi planuri împreună, asculta-l şi pe el – surprizele nu sunt pe placul lor neapărat.

O combinaţie între extreme ar fi minunată – bărbaţilor le displac atât neajutoratele, cât şi şefele, pentru că şi ei au nevoie să se simtă doriţi şi utili, la fel ca noi. Pe principiul nevoia te învaţă şi instinctul are conştiinţă, dacă i se face foame, va mânca, dacă-i este frig, se va îmbrăca şi, dacă se simte rău, va merge la medic. Dacă-i batem la cap, îi îndepărtăm şi distanţa poate fi definitivă.

Bărbaţii au instinct de vânător, deci găinile împiedicate nu sunt tocmai ce-şi doresc. Ei ţin morţiş să-şi impresioneze femeia, pentru a-i arăta cine este cel puternic în relaţie. Bărbatul are simţul proprietăţii foarte dezvoltat, deci, în prezenţa lui, flirtul cu alt bărbat este exclus. Din când în când, e bine să-l laşi să-şi clătească ochii cu o vedetă hollywoodiană. Nu exagera cu fidelitatea, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place.

C.N.