20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 15:27

Ce cumpărături mai face Senatul: mașini de numărat bancnote și perdele

spot_img

Senatorii au postat anunțuri pentru achiziționarea unei mașini de numărat bancnote, antene WIFI, materiale textile și servicii de curățătorie chimică.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Senatului, maşina de numărat bancnote trebuie să fie dotată cu un sistem de detecţie, cu ultraviolete, pentru a se găsi bancnotele lipite sau îndoite. Maşina trebuie să aibă afişaj extern pentru client, funcţie de acumulare a teancurilor, pornire automată la punerea bancnotelor în aparat şi garanţie minim un an.

Senatul achiziţionează şi 12 antene WIFI, dar şi servicii de curăţătorie chimică pentru materiale textile, cum ar fi: feţe de masă din satin, damasc, de diferite dimensiuni, draperii, în cantitate de aproximativ 1.500 kilograme. Condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească firma care va câștiga acest contract sunt: să ridice produsele pentru curăţare de la Senat, pe cheltuiala sa, în cel mult o zi lucrătoare de la solicitare, să livreze produsele curăţate în maxim 3 zile lucrătoare de la ridicarea lor, tot la sediul beneficiarului şi să utilizeze numai substanţe şi echipamente certificate şi aprobate.

În cazul în care prestatorul livrează produsele curăţate cu defecte, rupte, decolorate, se obligă să plătească contravaloarea bunurilor deteriorate la preţul pieţei. Senatul mai doreşte să cumpere 1.200 metri de voal simplu alb, cu ţesătura transparentă din bumbac, mătase sau fire sintetice pentru confecţionare perdele, 1.000 metri de rejansă albă sau transparent, precum şi aţă de cusut albă pentru maşină profesională.