16.1 C
București
luni, 4 martie 2024 - 17:06
No menu items!

Ce crede premierul despre liderii PDL

spot_img

Victor Ponta este de părere că înjurăturile pe care PDL i le adresează îl onorează, deoarece îi arată că activitatea guvernamentală e din ce în ce mai bună.


„Am văzut ieri că acești oameni din PDL nu au știut decât să mă înjure și să mă insulte, dar nu a spus nimeni că nu e adevărat ce spun, toți au știut că au mințit de fapt și că nu era niciun ban pentru spitale și pentru personele cu dizabilități. Acești oameni, când tac din gură, arată că măcar au învățat ceva din lecția pe care le-au transmis-o românii. Cei de la PDL realmente sunt atât de iresposabili încât reacția lor s-a redus ieri la insulte la adresa persoanei mele, lucru care mă onorează. Cu cât mă înjură mai tare PDL-iștii, cu atât înseamnă că fac lucruri mai bune și că practic începem să operăm și să vindecăm rănile pe care ei le-au produs României”, a declarat Ponta înaintea BPN al partidului.

Emil Boc, Elena Udrea şi Adriean Videanu au adus critici dure la adresa lui Ponta. Fostul premier a calificat drept incompetente şi penibile declaraţiile făcute de primul-ministru Ponta, care a spus că Guvernul Boc nu a prevăzut în buget finanţarea necesară pentru ultimele 45 de zile din an. În aceeaşi ordine de idei, Elena Udrea a completat: „Este proba incapacităţii acestui Guvern şi a incapacităţii USL de a guverna, de a conduce România. După cinci luni de guvernare USL, aflăm astăzi că nu sunt în stare să-şi asigure cheltuielile până la sfârşitul anului deşi au avut rectificare bugetară la mijlocul anului şi puteau să-şi prioritizeze cheltuielile astfel încât să le ajungă banii până în decembrie, a spus Udrea, adăugând că cei din Guvernul USL trebuie să demisioneze dacă nu pot asigura salariile şi pensile. Reacţiile cele mai dure au venit însă din partea lui Aderiean Videanu, el declarând că Victor Ponta este un furăcios dovedit cu acte, care invocă utilizarea de argumente securistice. (A.M)