9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 13:16
No menu items!

Ce crede Năstase despre ieşirile la rampă ale lui Băsescu

spot_img

Fostul premier Adrian Năstase critică discursul preşedintelui Băsescu şi susţine că şeful statului a introdus Parlamentului o nouă categorie de acte, rugămintea electorală.

,,Pe teritoriul patriei noastre – aflăm de la Traian Băsescu – se află două populaţii – românii şi politicienii. Politicienii sunt un fel de imigranţi răi care le creează probleme românilor”, a susţinut Năstase într-o postare pe blogul său personal. De asemenea, Năstase consideră că prin discursul pe care Traian Băsescu l-a susţinut în urmă cu câteva zile, acesta şi-a exprimat compasiune faţă de românii cărora populaţia de politicieni ticăloşi le afectează MCV-ul.

,,În discursul său electoral din 12 noiembrie, Traian Băsescu şi-a exprimat de vreo 10 ori compasiunea faţă de românii cărora populaţia de politicieni ticăloşi le cotropeşte MCV-ul (atât de bine pregătit de Monica Macovei şi de prietenii de la Bruxelles) şi Schengen-ul care, spun unii, trebuia să fie gata de vreun an, dar populatia de olandezi care transportă flori în România nu a fost de acord, chiar dacă vameşii români – purtându-se eroic – le-au ţinut camioanele la graniţă”, a comentat Adrian Năstase.

,,Ceea ce nu a reieşit foarte clar din acest discurs se referă la întrebarea: dar Traian Băsescu ce e? E român şi politician? Este australian? Este farmacist? Sau este, de fapt, un fel de guvernator străin, trimis să arbitreze relaţia dintre români şi politicieni? Ca să fim corecţi până la capăt, în discursurile altor reprezentanţi de partide, mai apare o populaţie – aceea a oamenilor (oamenii vor, oamenii nu vor, oamenii îşi doresctc)”, a completat Năstase.

El a ţinut să precizeze că ceea ce este interesant este că în discursurile politice nu este menţionată populaţia de cetăţeni care sunt cei care au contract cu statul de drept. ,,Interesant este faptul că, în discursurile politice nu este menţionată populaţia de cetăţeni – cei care au un contract cu statul de drept, concept atât de drag lui Traian Băsescu, drept pentru care, în 12 noiembrie, l-a folosit de 17 ori!”, a exemplificat fostul premier.(A.M)