13.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 19:57
No menu items!

Ce crede Mazăre despre „scorul” PMP la Constanța

spot_img

Radu Mazăre susține că la Constanța încă persistă „un nucleuţ băsist”

Mazare-3_SZ

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, marţi, că PMP a obținut cele mai multe voturi, la nivel național, la Constanţa, pentru că încă persistă „un nucleuţ băsist„, care are legătură cu afacerile de acolo. El a precizat că alegătorii PMP sunt rudele celor care lucrează cu milionarii din port şi angajaţii.

Întrebat cum comentează rezultatul alegerilor europarlamentare care au avut loc duminică, Mazăre a răspuns: „Amestecat„.

În Constanţa a luat PMP-ul cel mai mult. A luat vreo 13 la sută. Vreau să spun că la europarlamentarele trecute a luat EBA cel mai mult, pentru că acolo există un nucleu de băsişti care are legătură directă cu business-urile şi afacerile de acolo. Sunt rudele celor care lucrează la milionarii din port, angajaţii şi aşa mai departe. E un nucleuţ băsist acolo, care încă persistă, a spus Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti, după judecarea dosarului în care este judecat, alături de alte 36 de persoane, pentru atribuirea ilegală a unor terenuri.

Alianţa PSD-UNPR-PC a câştigat alegerile europarlamentare în judeţul Constanţa, unde a obţinut 34,47% din voturi, urmată de PNL cu 14,75%, PMP cu 11,18%, PDL cu 10,49% şi Mircea Diaconu cu 9,54%, conform rezultatelor finale furnizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean.

R.D.