3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022 - 9:49
No menu items!

Ce crede Andreea Moldovan despre revocarea sa din funcție

spot_img

Secretarul de stat Andreea Moldovan, revocată din funcție alături de ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, a declarat că „decizia trebuie respectată” și că ea se va întoarce la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, unde era director medical până în luna ianuarie, când a fost numită la minister.

Decizia premierului Florin Cîţu privind eliberarea Andreei Moldovan din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Tot miercuri, prim-ministrul Florin Cîţu l-a revocat din funcţie pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţând că interimar la conducerea ministerului va fi vicepremierul Dan Barna. Decizia privind interimartul viceprim-ministrului nu a fost însă publicată, deoarece Barna nu ar fi acceptat preluarea ministerului.

După anunțul revocării sale din funcție, alături de ministrul Vlad Voiculescu, Andreea Moldovan a plecat din instituție, „la o ședință” și s-a întors după aproximativ o oră.

„Este o decizie care trebuie respectată”, le-a spus jurnaliștilor Andreea Moldovan. Ea a subliniat că se va întoarce la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Emanuel Stan