23.2 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 12:46
No menu items!

Ce condiții au pus liberalii pentru susținerea măsurilor fiscal-bugetare

spot_img

Partidul Naţional Liberal a votat în şedinţa de luni mai multe condiţii privind pachetul de măsuri cu care Guvernul Ciolacu va veni în Parlament pentru angajarea răspunderii, liberalii susţinând sub orice formă păstrarea cotei unice de impozitare, cota de 8% a impozitului pe dividende şi pragul de 500.000 euro pentru microîntreprinderi.

”PNL va apăra sub orice formă păstrarea cotei unice de impozitare şi va susţine întreprinzătorii şi menţinerea cotei actuale de 8 la sută a impozitului pe dividende, şi păstrarea pragului de 500.000 euro pentru micro întreprinderi. PNL susţine păstrarea cotei de TVA şi plata impozitului pe profit realizat de marile companii în România. De asemenea, PNL va susţine profesiile liberale şi plafonarea CASS la PFA-uri.

Susţinem introducerea unui pachet de facilităţi fiscale pentru investiţiile peste 50 de milioane de euro în România”, arată liberalii.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, luni, că în şedinţa conducerii partidului a fost un vot pentru angajarea răspunderii Guvernului, cu repectarea principiilor pe care PNL le-a enunţat.

                                                                                                                    Adina Silav