3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 21:29
No menu items!

Ce conține trusa de cosmetice pentru vară?

spot_img

Ce conține trusa de cosmetice pentru vară?

Cremele cu factor de protecție, produsele cu efect răcoritor și de împrospătare nu trebuie să lipsească din trusa ta de înfrumusețare pentru sezonul cald.

 Iată de ce ai nevoie pentru un look perfect.

Loțiune de corp hidratantă cu FPS: Față de cremele obișnuite de hidratare, aceasta oferă un plus de protecție atunci când soarele arde cu putere.

Gel răcoritor pentru picioare: Calmează imediat picioarele grele, umflate și obosite și redă starea de confort, iar textura fină și formula răcoritoare, de cele mai multe ori mentolată, hidratează și împrospătează.

Antiperspirant: Este un produs nelipsit din trusa ta de îngrijire pe tot parcursul anului, dar în special acum, în zilele caniculare.

Parfum cu note florale sau proaspete: Înlocuiește notele lemnoase și dulci folosite pe timpul iernii cu aromele proaspete de fructe sau cu cele naturale și delicate de flori.

Cremă antirid cu FPS: Apără-ți tenul de razele soarelui cu o cremă antirid, capabilă să creeze o barieră protectoare și să prevină îmbătrânirea prematură.

Mască revigorantă: Folosește săptămânal o mască care să curețe profund, să elimine excesul de sebum și eventualele puncte negre și să redea în final luminozitatea.

Cosmetice: Pentru că pielea devine mai sensibilă la temperaturi ridicate, folosește un fond de ten dermocosmetic, pentru că e mult mai bine tolerat de ten decât alte produse și nu provoacă iritații. Combinațiile inedite de nuanțe sunt perfecte pentru anotimpul cald, așa că ia-ți multe farduri colorate și fii cât mai inventivă. Pentru un look estival, completează-le cu glossuri naturale.

Apa termală: Calmează și împrospătează, iar sărurile minerale din compoziție au rol terapeutic asupra pielii.

Șampon și balsam pentru vară: Acestea conțin ingrediente protectoare și hidratante care apără părul de razele UV.

Spray protector la soare: Pentru că sub acțiunea soarelui părul se usucă și își pierde strălucirea, folosește un spray cu vitamine pentru a-l proteja și a-l hidrata.

C.I.