2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:43
No menu items!

Ce conţine scrisoarea de adio a lui Ilie Vonica. De ce s-a sinucis unul dintre cei mai bogaţi români

spot_img

Arestarea soţiei l-ar fi determinat pe proprietarul reţelei Polisano să-şi pună capăt zilelor

ilie_vonica

Milionarul Ilie Vonica a lăsat în locuinţa sa din municipiul Sibiu o scrisoare de cinci pagini în care explică ce l-a determinat să se sinucidă.

Surse judiciare citate de MEDIAFAX au precizat că familia proprietarului reţelei de clinici private Polisano şi al lanţului de farmacii Reţeta – implicat în scandalul reţetelor false de la Institutul Oncologic Fundeni – a insistat ca documentul să nu fie făcut public. Cu toate acestea, în presă au apărut câteva detalii din această scrisoare, care explică moartea milionarului.

Astfel, sursele citate au precizat că Ilie Vonica a explicat în scrisoare că arestarea soţiei şi problemele firmelor sale l-au determinat să-şi ia viaţa, el cerându-i, totodată, iertare soţiei şi să aibă grijă de fiica lor.

De altfel, documentul este adresat soţiei căreia Ilie Vonica i-a scris că nu poate trăi “singur, ştiind că ea este “acolo“, adică în arest.

După discuţiile purtate cu apropiaţii familiei Vonica, anchetatorii au stabilit că omul de afaceri a refuzat să mănânce de când soţia sa a fost arestată, iar marţi, înainte de a se arunca în gol de pe o terasă a imobilului în care locuia, de la o înălţime de aproape opt metri, a fumat foarte mult.

R.D.