13.9 C
București
marți, 11 mai 2021 - 1:09

Ce cadouri oferim iubitului de Ziua Îndrăgostiţilor?

Ce cadouri oferim iubitului de Ziua Îndrăgostiţilor?

Astăzi, de Sfântul Valentin, ne dorim să impresionăm persoana iubită cu un cadou special, care să ne dovedească iubirea purtată. Un dar potrivit evenimentului garantează succesul serii şi buna dispoziţie a cuplului mai mult ca oricând.

O femeie practică alege lucruri simple şi utile – un tricou sau un pulover pe gustul lui, pe care să-l poarte chiar în această seară. O carte sau un abonament la revista preferată poate fi la fel de binevenită.

Eleganţa unui bărbat stă şi în accesorii şi putem paria cu încredere pe un portofel masculin din piele, un ceas în trend, un stilou luxos sau parfumul preferat.

Dragostea trece prin stomac şi tradiţionaliştii preferă să servească o cină romantică – nu poate da greş şi rămâne o amintire plăcută în albumul vieţii cuplului. La restaurant sau acasă, mâncarea preferată şi o sticlă de şampanie oferă un aer cu adevărat festiv acestei zile speciale.

Un gentleman savurează cu plăcere un whisky fin şi un trabuc într-o seară specială. Un set de pahare potrivit acestei licori vechi este de bun gust şi poate surprinde în mod plăcut partenerul.

Filmele şi jocurile fac parte din activităţile preferate ale bărbaţilor pentru relaxare. O colecţie de dvd-uri, un sistem home-theatre sau un LCD pot oferi surpriza vieţii lui.

Bărbaţii adoră, mai mult decât orice altceva, maşinile, iar un accesoriu auto sau un kit deosebit va fi, cu siguranţă, apreciat pe măsură.

Nu putem greşi niciodată cu cea mai sexy lenjerie din dotare sau nou achiziţionată în numele iubirii – cadou pentru amândoi. O noapte fierbinte în doi este cadoul perfect la care visează orice bărbat.

 

C.N.