3 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 9:45
No menu items!

Ce bonuri fiscale sunt câştigătoare la extragerea pe luna decembrie

spot_img

Bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt câştigătoare la prima exragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse, începând de luni, la sediile ANAF.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii, bonurile fiscale în valoare de 142 de lei din ziua de 30 decembrie 2015, sunt postate şi pe site-ul ministerului Finanţelor, al ANAF şi al CN Loteria Română. Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

S. M.