2 C
București
vineri, 1 decembrie 2023 - 1:52
No menu items!

Ce bacşiş a primit bărbatul care a livrat pizza la Oscaruri? – VIDEO

spot_img

Edgar Martirosyan
Edgar Martirosyan, tânărul care a livrat pizza vedetelor la Premiile Oscar, a primit cel mai mare bacșis din viața lui, și anume, suma de 1000 de dolari. În plus, bărbatul a fost văzut de milioane de oameni la televizor, alături de vedete internaţionale, devenind el însuși vedetă peste noapte.

 Invitat în emisiunea binecunoscutei Ellen DeGeneres, bărbatul în vârstă de 30 de ani, originar din Rusia, a povestit că era convins că va duce pizza doar scenariştilor şi producătorilor aflaţi în culise. Când a ajuns, aceasta l-a întâmpinat şi l-a rugat să o urmeze, fără a-i da detalii despre ce îl aşteaptă.

 „Am fost şocat! Nu ştiam că se va întâmpla asta, a fost o nebunie!”, a declarat bărbatul a doua zi. Cel mai încântat a fost de întâlnirea cu Julia Roberts.

Tot în cadrul emisiunii sale, Ellen i-a înmânat bărbatului bacşişul de 1.000 de dolari, 600 „colectaţi” de la vedetele prezente la Oscaruri (în pălăria cântăreţului Phharell) şi 400 din partea ei.

Martirosyan a precizat că este convins că lanţul de pizzerii pe care îl deţine împreună cu fratele său „Big Mama’s and Papa’s Pizzeria” , va cunoaște o creștere spectaculoasă a vânzărilor, datorită apariţiei lui.

 C.A.