3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 1:58
No menu items!

Ce avere are Ludovic Orban

spot_img

Ludovic Orban și-a depus declarația de avere pe site-ul Guvernului.

Documentul arată că premierul are o singură casă, de vacanță, cumpărată împreună cu soția în 2014. Imobilul are o suprafață de 200 de metri pătrați. Orban nu are niciun teren, nici bijuterii sau cadouri, bunuri de declarat, doar două conturi ale soției, de peste 11.000 de euro. Nu are nici  datorii, nici împrumuturi.

Curios este că soția nu este trecută la rubrica de venituri cu nicio sumă.

Ludovic Orban a obținut venituri de la două firme – de la Revicond Canaltech SRL Târgu Mureș a obținut 28.356 de lei, iar de la Doru Trăilă & Asociații 9.000 de lei.

Controverse majore au planat în jurul lui Ludovic Orban, în primul rând cu privire la munca sa. Cu câteva zile înainte să-și preia mandatul de premier, Cristina Trăilă, deputat PNL, a dezvăluit că Ludovic Orban devenise consultant la societatea de avocatură SCP Doru Trăilă și Asociații, a fostului ei soț. În spațiul public, se zvonea că Ludovic Orban lucrează la compania de construcții Revicond Canaltech SRL Târgu Mureș, dar unde nu se ducea la serviciu, ci era un fel de muncă remote.

Într-o declarație făcută presei, Ludovic Orban a spus că el nu are bani de investiții, ci trăiește din salariul de premier: ”N-am bani de investit, trăiesc din indemnizația de premier.” La tot acest context, s-a adăugat faptul că Ludovic Orban nu și-a mai depus declarația de avere din 2017.