23.9 C
București
marți, 26 septembrie 2023 - 12:49
No menu items!

Ce avere a lăsat Alexandru Arșinel. Detalii despre ceremonia de înmormântare

spot_img

Marele maestru Arșinel era printre cei mai bine plătiți actori din România, conform ultimei declarații de avere din 2021. Alexandru Arșinel a încasat 33.720 lei (pensie de revoluționar), 73.512 lei (pensie), 74.772 (indemnizație de merit de la Ministerul Culturii) și 10.800 lei (o indemnizație handicap gradul II pentru că o îngrijește pe soția bolnavă). Astfel, suma totală anulă s-a ridicat la 107.232, adica 8.936 de lei pe lună.

În plus, Alexandru Arșinel deținea patru terenuri: o cotă parte din două terenuri aflate în Dolhasca și două terenuri integrale aflate în Sinaia și în Samurcaș-Crevedia.

Actorul mai deținea trei case de vacanță și un apartament în București, dar și o mașină marca Toyota.

Alexandru Arșinel mai avea 12 depozite bancare – nouă în lei, două în euro și unul în dolari.

Averea lui va fi împărțită de cei doi fii ai acestuia, Bogdan Arșinel și Cristian Arșinel.

Alexandru Arșinel va fi condus pe ultimul drum duminică, 2 octombrie 2022. Locul de veci al marelui actor va fi cimitirul Bellu, acolo unde își va purta somnul cel de moarte. Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel va fi depus de azi, de la ora 14:00, până mâine după amiază în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase. De sâmbătă, 1 octombrie, până în ziua înmormântării, sicriul se va afla la Capela Bellu.

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani

Alexandru Arșinel a murit, joi, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu probleme medicale, un transplant de rinichi și mai multe internări în spitale.

D.Constantin