22.8 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 11:21
No menu items!

Ce-au fost și ce-au ajuns „greii” din fotbal

spot_img

dosarul transferurilor

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos lucrează la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Rahova, unde muncesc câte opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Surse din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, citate de mediafax, susțin că cei trei s-au adaptat vieţii în închisoare şi au început munca, pentru a obţine astfel o reducere a pedepselor primite în dosarul transferurilor de fotbalişti. Popescu, Stoica şi Copos lucrează împreună la atelierul de tâmplărie, unde construiesc diverse obiecte din lemn şi, dacă este nevoie, repară piese de mobilier ale închisorii.

În urma muncii prestate, cei trei oameni de fotbal nu sunt plătiţi, dar vor beneficia de reducerea perioadei de detenţie, în funcţie de numărul zilelor lucrate şi de gradul de dificultate al muncii.

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos îşi execută pedepsele în regim închis, în condiţiile în care fiecare dintre ei a fost condamnat la mai mult trei ani de închisoare.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat, în 4 martie, pe George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare, pe Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, iar pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile. Tot în dosarul transferurilor au fost condamnaţi la închisoare Gigi Neţoiu, fraţii Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea şi Jean Pădureanu.

S.M.