11.5 C
București
sâmbătă, 6 martie 2021 - 2:59

Ce au decis organizațiile PSD din Ardeal. Gabriel Zetea: “Nu mi se pare colegial. Ideea de tabără deranjează foarte mult”

Vicepreşedintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat că nu i se pare colegial faptul că scrisoarea contestarilor din partid nu a fost discutată în interiorul formaţiunii şi că va fi luată o decizie comună joi a organizaţiilor PSD din Ardeal pentru a avea o poziţie în CExN de vineri.

“Nu am spus că nu sunt de acord cu documentul, dar partidul e format din 500.000 de membri de partid. Nu o să se poată lua o decizie în CExN pe care s-o accepte lumea. Vom luat deciziile în comun, toţi cei 15, 16 lideri de organizaţii. Ne vom întâlni probabil joi să discutăm, pentru ca organizaţiile din Ardeal să aibă o poziţie tranşantă la CEX al PSD. (…)Ideea de tabără deranjează foarte mult şi ar putea duce la o înfrângere a PSD”, a afirmat Gabriel Zetea, lider al organizaţiei PSD Maramureş.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să plece de la şefia PSD sau din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Zetea a răspuns: “Daţi-mi voie să discutăm în interiorul partidului. Aş fi vrut ca această scrisoare să fie discutată în interiorul partidului. Am auzit doar azi (miercuri – n.r.) despre conţinutul ei. Acest lucru nu e în regulă referindu-ne la colegialitate. Asta nu înseamnă că unele puncte nu pot fi susţinute. Atâta timp cât PSD a fost paratrăsnet (Liviu Dragnea – n.r.) împotriva loviturilor, evident că imaginea sa nu este una bună în această perioadă.”

R.D.

foto:maramedia.ro