15 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 16:24
No menu items!

Ce amenzi au luat organizatorii unei petreceri nocturne pe plaja Tuzla

spot_img

Jandarmii constănţeni i-au amendat, în cursul vineri noapte, cu 10.000 lei pe organizatorul şi participanţii la o petrecere pe plaja din comuna Tuzla, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, transmite Agerpres. Locul este recunoscut pentru discreție, însă imaginile video postate de jandarmerie arată că oamenii legii au pândit evenimentul.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute, în jurul orei 1,00, jandarmii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe plaja din comuna Tuzla are loc un eveniment artistic la care participă mai multe persoane, fără să fie respectate măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.
 
“Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă, mai multe persoane participând la un spectacol de muzică mixată de un DJ. Organizatorul acestui eveniment a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar participanţii aflaţi la faţa locului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei”, se arată în comunicatul IJJ Constanţa.