22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 11:37
No menu items!

Ce actriță americană în vârstă de 40 de ani a anunțat pe Twitter că s-a logodit

spot_img

Actrița americană Eva Longoria este pregatită sa dea o nouă șansă căsătoriei. Actrița a anunțat pe Twitter ca s-a logodit cu bărbatul cu care are o relație din 2013, Jose Baston, un om de afaceri mexican.

Cererea în căsătorie i-a fost adresată vedetei de 40 de ani în Dubai, undei cei doi participau la gala Fundației Global Gift. După cum reiese dintr-o fotografie postată de ea însăși pe internet, artista a spus ‘Da’ și a primit și inelul de logodnă cu rubine oferit de partenerul să, care are 47 de ani și este președintele companiei Televisa, ‘cel mai în vogă brand din industria latino-americană de entertainment’, conform LatinPost.com.

Născută în statul american Texas, într-o familie cu origini mexicane, Eva Longoria este cunoscută în special pentru rolul din seria ‘Desperate Housewives’ (‘Neveste disperate’), iar în prezent se numără printre protagoniștii serialului ‘Telenovela’, difuzat de canalul de televiziune NBC.

Ea a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul Tyler Christopher între 2002 și 2004 și cu jucătorul de baschet Tony Parker, din 2007 până în 2011, și a avut o legătură sentimentală cu Eduardo Cruz, fratele celebrei actrițe spaniole Penelope Cruz.