20.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 18:46

Ce actori de la Hollywood câștigă 20 de milioane de dolari pentru un rol

spot_img

Actorii plătiţi cu 20 de milioane de dolari pentru un rol sunt Leonardo DiCaprio, Sandra Bullock, Matt Damon, Robert Downey Jr, Denzel Washington şi Angelina Jolie

LDCaprio

Pe primul loc în topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood este Leonardo DiCaprio, care a primit 25 de milioane de dolari pentru rolul brokerului Jordan Belfort din comedia „Lupul de pe Wall Street“ (2013).

Potrivit rezultatelor unui top publicat de „The Hollywood Reporter“, actorii cu cele mai mari salarii la Hollywood trebuie să aibă, în primul rând, talent, dar şi să reuşească să atragă succesul în sălile de cinema în mod constant.

Informaţiile oferite de producători, agenţi şi şefi ai studiourilor de producţie de la Hollywood indică faptul că cel puţin şase actori câştigă până la 20 de milioane de dolari pentru un singur rol.

Patru actriţe se regăsesc în acest top, însă Sandra Bullock rămâne cea mai bine plătită, după rolul din odiseea spaţială „Gravity/ Misiune în spaţiu“ (2013), pentru care a încasat peste 70 de milioane de dolari. Angelina Jolie a încasat 15 milioane pentru a juca personajul negativ din basmul cinematografic „Maleficent“, iar surse din industrie spun că ar primi până la 20 de milioane de dolari în cazul în care ar exista în plan o continuare a filmului de acţiune „Salt“.

Top zece al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood:
Leonardo DiCaprio – 25 de milioane de dolari pe rol
Sandra Bullock – 20 de milioane de dolari
Matt Damon – 20 de milioane de dolari
Robert Downey Jr. – 20 de milioane de dolari
Denzel Washington – 20 de milioane de dolari
Angelina Jolie – 15-20 de milioane de dolari
Dwayne Johnson – 15 milioane de dolari
Jennifer Lawrence – 15 milioane de dolari
Mark Wahlberg – 10-15 milioane de dolari