20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 15:38

Ce a transmis Orban “taberei Cîțu”: Eu știu că fiecare membru PNL are discernământ

spot_img

Președintele PNL Ludovic Orban, candidat pentru un nou mandat la șefia partidului, a venit, luni, la Conferința de alegeri a PNL Constanța, cu un nou mesaj pentru Florin Cîțu și susținătorii săi, lideri de filiale. 

„Până la Congres mai sunt 2 luni. Avem timp să ne gândim, avem timp să cântărim.

Sigur că am văzut foarte multe mesaje de unitate și eu va spun din capul locului că eu nu trebuie să lansez mesaje de unitate pentru că eu sunt un garant al unității PNL. Fiecare dintre dumneavoastră aveți în mâini soarta partidului. Sigur că unii aleg o strategie în care aduc președinți de filiale în sprijinul candidaturii lor.

Strategia mea este cu totul și cu totul diferită. Eu știu că fiecare membru PNL are discernământ, are responsabilite pentru viitorul PNL și va participa la decizia din PNL în mod activ. Decizia privind viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii PNL și nicio altă entitate din exteriorul PNL”, a spus Ludovic Orban, la conferința de alegeri PNL Constanța.

Actualul președinte al PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, este singurul candidat înscris în cursa pentru șefia filialei PNL Constanța. Aceeași situație este și în cazul celor două funcții de prim-vicepreședinți, opt de vicepreședinți și una de trezorier, acolo unde s-a înscris câte un candidat pentru fiecare loc.

Huțucă se află, însă, în acest moment în tabăra nehotărâților, a celor care nu și-au exprimat susținerea nici pentru Orban, nici pentru Cîțu, astfel că filiala PNL Constanța este extrem de importantă din perspectiva Congresului PNL și a alegerii viitorului președinte al partidului. 

Raluca Dan