15 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 14:23
No menu items!

Ce a spus Ludovic Orban despre declaraţia controversată a lui Nelu Tătaru, că “toți românii sunt vinovați” pentru actualul sistem de sănătate

spot_img
Prim-ministrul Ludovic Orban îi ia apărarea ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, după ce demnitarul declarase că „toţi românii sunt vinovaţi” pentru ceea ce se întâmplă în sistemul de sănătate.
„Într-un moment dificil a făcut o declaraţie. Întotdeauna există vinovaţi individuali pentru orice tragedie. Acum, prioritatea noastră este să găsim soluţii pentru a ne asigura că totul funcţionează bine, pentru a asigura toate lucrările în secţiile ATI”, a declarat Ludovic Orban, întrebat ce părere are despre declaraţia făcută de Nelu Tătaru.
Întrebat sâmbătă, la Leţcani, dacă se simte vinovat pentru situaţia de la Neamţ, ministrul Sănătății Nelu Tătaru, a spus că „Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi neimplicare cred că suntem vinovaţi toţi din această ţară, nu numai sistemul medical, fiindcă am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală”.