0.5 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 18:38
No menu items!

Ce a scris Victor Ponta după finala de la Tbilisi

spot_img

Victor Ponta a făcut o glumă pe pagina sa de Facebook, scriind că vedeta echipei Barcelona Lionel Messi l-a ignorat, urmarea fiind că Alina Gorghiu îi va cere demisia

ponta-sprcp2_88263500

Premierul a văzut meciul din Supercupa Europei dintre Barcelona şi Sevilla din tribuna oficială, unde au fost prezenți zeci de oficiali din întreaga lume. Ponta a stat însă chiar lângă omologul său georgian.

El a scris, după meci, pe pagina sa de socializare, că vedeta Lionel Messi, autor a două goluri în meciul de marţi de la Tbilisi dintre Barcelona şi Sevilla, nu l-a băgat în seamă la primirea trofeului.

Recunosc!!! Messi m-a ignorat! O să îmi ceară Dna Gorghiu demisia!!!

Victor Ponta pe facebook

Premierul Victor Ponta a fost plecat de marți la Tbilisi, unde a participat la o cină oficială organizată de premierul Georgiei, apoi la meci.

ponta-sprcp_96858500

În cadrul mesei oficiale, Vitor Ponta a participat, alături de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și la o degustare de vinuri. Informații și poze despre aceste întâlniri au apărut doar pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili , în timp ce Guvernul sau Vitor Ponta nu au dat niciun fel de detalii referitoare la programul din Georgia.

ponta-tbilisi2_40578400