18 C
București
sâmbătă, 24 septembrie 2022 - 20:41
No menu items!

Ce a recomandat-o pe consiliera lui Vela pentru decorația de la Cotroceni

spot_img

Decorarea consilierei ministrului Marcel Vela de către președintele Klaus Iohannis, fără ca aceasta să se fi remarcat în vreun fel, a stârnit un val de reacții de indignare. Mai ales că singurul merit al acesteia este de a se ocupa de imaginea ministrului de interne.

Bugetul.ro a aflat că Gabriela Cenușă-Sîia a stat în spatele marilor campanii desfășurate pe timp de pandemie, de către Ministerul Afacerilor Interne.

Potrivit surselor Bugetul.ro, Gabriela Cenușă este cea care a coordonat campania de informare a MAI. Clipul în care apar, printre alții, Simona Halep, Marcel Vela, Raed Arafat, Nelu Tătaru, Irina Rimes și Marcel Pavel a fost realizat de Gabriela Cenușă-Sîia.

Sursele noastre spune că toate filmările au fost în regie proprie. Practic, MAI-ul nu a mai fost nevoit să plătească vreun ban pentru acest serviciu. 

Gabriela Cenușă-Sîia coordonează și pagina de Facebook a Ministerului de Interne, pagină aflată pe primul loc în Monitorizarea on-line a Guvernului, conform unui grafic obținut de Bugetul.ro (perioada 25 octombrie – 1 noiembrie 2020).