3.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 9:01

Ce a făcut Hrebenciuc cu “steagul gay” oferit de Remus Cernea: E la coșul de gunoi!

spot_img

Viorel Hrebenciuc a primit steagul de la Remus Cernea în ședința Plenului Camerei Deputaților

Remus Cernea_tricou gay

Un “steag al diversităţii”, în culorile curcubeului – simbol internaţional al comunităţii minorităţilor sexuale – i-a fost oferit, marţi, vicepreşedintelui Camerei, Viorel Hrebenciuc, de către deputatul Remus Cernea. După ședință, Hrebenciuc a declarat că simbolul a ajuns “la coşul de gunoi”.

În timpul şedinţei Camerei, Remus Cernea a urcat la tribună şi i-a spus lui Viorel Hrebenciuc, care conducea lucrările: “Domnule preşedinte, după cum i-am dat şi domnului Zgonea, ieri, vă ofer şi dumneavoastră steagul diversităţii. Pledez pentru nediscriminare în România!“.

Hrebenciuc a primit steagul şi a mai cerut unul pentru colegul său de prezidiu, secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici.

După şedinţă, Hrebenciuc a fost întrebat de jurnaliști ce a făcut cu steagul comunităţii gay care i-a fost înmânat de Cernea.

Al comunităţii gay era? Acum aflu. N-am ştiut… A mai vrut domnul Mircovici unul şi l-am rugat (pe Remus Cernea – n.r.) să ne mai dea un steag. Sunt la coşul de gunoi amândouă!

Viorel Hrebenciuc
vicepreședinte, Camera Deputaților

Întrebat care sunt şansele ca un astfel de steag să fie arborat la Parlament, Hrebenciuc a răspuns: “Astăzi, în momentul de faţă, nu văd o şansă prea rapidă. Poate în următorii zeci de ani. Vedem!“.

R.D.