3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 7:18
No menu items!

Ce a făcut fiica lui Paul Walker la doar câteva săptămâni de la moartea tatălui ei?

spot_img

Paul Walker Meadow

Meadow Walker a făcut un gest neașteptat pentru cei care l-au admirat pe actor, însă firesc pentru vârsta ei și pentru efortul de a depăși evenimentul tragic din viața ei.

Dacă până acum fiica de 15 ani a lui Paul Walker a stat în umbră, acum paparazzi sunt pe urmele ei, Meadow fiind surprinsă în urmă cu o zi la premierea filmului documentar “Justin Bieber’s Believe”, ce a avut loc în Los Angeles.

Justin-Bieber-Meadow-Walker

Tânăra a fost invitată la evenimentul ce a strâns nume importante din showzbiz, datorită prieteniei dintre Meadow și Justin Bieber, scrie toofab.com, citat de perfecte.ro. Conform unor surse din anturajul celor doi, fiica lui Paul Walker și tânărul cântăreț s-au cunoscut la unul dintre concertele lui și de atunci au rămas amici.

Se pare ca familia minorei a făcut tot posibilul ca ea să ajungă la premierea filmului, cu atât mai mult cu cât aceasta este o fană înrăită a celebrului artist, dar și pentru a o ajuta să depășească momentul tragic ce s-a petrecut în viata ei și să-și reia viața socială.

C.A.