6.9 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 9:40

CCIR aduce pe piață serviciul Chamber Trust. Cum pot folosi companiile acest motor de căutare

spot_img

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) a anunțat că pune la dispoziția mediului de afaceri, în premieră, serviciul Cameral Mondial Chamber Trust, în parteneriat cu World Chamber Network.

Serviciul Chamber Trust este un motor de căutare prin intermediul căruia companiile pot fi reperate după descrierea activităţii sau a produselor, util oamenilor de afaceri în căutarea unui partener, cumpărător, sau furnizor.

Chamber Trust este unul dintre cele mai importante servicii, de tipul certificat de încredere (trust seal) – un instrument specific comerţului internaţional. Serviciul este o modalitate în plus prin care se asigură o vizibilitate considerabilă companiilor, cu un trafic online de peste 250.000 de vizitatori pe lună.

Camerele de Comerţ funcţionează ca părţi neutre, fără interese proprii, ceea ce aduce serviciului un plus de credibilitate. Sistemul Cameral, ca instituţie emblematică pentru mediul de afaceri, asigură credibilitatea la nivel mondial, ceea ce le permite companiilor să aibă un impact relevant pe pieţele de desfacere.