14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 21:53

Cazul poliţistului înjunghiat în Bucureşti: PORTRETUL ROBOT al vinovatului. Autorităţile cer sprijinul populaţiei pentru a-l găsi

spot_img

portret_robot_20_10_2013

Poliţia Capitalei a cerut sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe bărbatul care a înjunghiat un agent de la Secţia 20 şi a făcut public, în acest scop, portretul robot al celui căutat.

“Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării autorului infracţiunii de tentativă de omor săvârşită în data de 19 octombrie a.c. în zona Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul căutat este în vârstă de aproximativ 25-28 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,75-1,80 m, constituţie atletică (slab), ten deschis, păr blond-şaten tuns scurt pe părţi, ochi căprui, sprâncene subţiri”, se precizează într-un comunicat de presă remis duminică de Poliţia Capitalei.

La data comiterii faptei, atacatorul purta geacă/hanorac cu glugă de culoare deschisă (gri sau bej), pantaloni tip blue jeans culoare bleu deschis şi pantofi sport de culoare albă.

Cei care pot oferi detalii cu privire la acesta sunt rugaţi să alerteze Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie.

R.D.