4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 3:01
No menu items!

Cazul fetiței dispărută în Dâmbovița se complică. Fratele Mihaelei: ” Se vede pe camere că e trasă de cineva.”

spot_img

Se conturează tot mai mult teoria răpirii în cazul fetiței de 11 ani din Dâmbovița care a dispărut pe drumul de la școală spre casă. 

Fratele Mihaelei, cel care a și alertat poliția când copila nu a ajuns acasă de la școală, spune că pe unele imagini surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede că fetița este trasă de cineva și este speriată. 

Iulian Fieraru, fratele fetei, spune că imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că fata a fost aproape de casă la momentul dispariției. Era la doar 100 de metri!

„Se vede pe camere că fata s-a speriat. Mergea pe margine, este un pom la un moment dat și se vede pe camere cum o trage cineva”, a spus fratele ei, sâmbătă seară, la Antena 3.

Fata era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu.

Are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea fetiței sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Toată ziua de sâmbătă fetița de 11 ani a fost căutată de sute de polițiști, jandarmi și voluntari. La căutări au fost folosiți  câini de urmă, drone și un elicopter.