3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:25
No menu items!

CAZUL CONDREA. Partenera de viață a fostului patron al Hexi Pharma, la Parchetul General

spot_img

Partenera de viață a fostului patron al Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, s-a prezentat miercuri la sediul Parchetului General, pentru a fi audiată în calitate de martor în dosarul morții lui Dan Condrea.

La intrare în sediul Parchetului, Uliana Ochinciuc a refuzat să facă declarații în fața jurnaliștilor.

Audierea acesteia vine după ce surse judiciare declarau că Dan Condrea a avut un schimb de SMS-uri cu Uliana Ochinciuc, chiar înainte de producerea accidentului.

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat marți că în cazul lui Dan Condrea există suspiciunea că ar fi sinucidere.”Nu e vorba de niciun omor, există o suspiciune că, într-adevăr, ar fi o sinucidere, însă urmează a se clarifica după administrarea probațiunii – după circumstanțele în care s-au întâmplat lucrurile, modul în care a circulat persoana respectivă pe șosea, de mai multe ori, în zona aceea”, a spus Lazăr, marți, la sediul CSM.

El a precizat că procurorii îi audiază pe toți martorii identificați pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs accidentul, fiind în curs o expertiză tehnică criminalistică, ce urmează să clarifice modul în care s-a produs tragedia.

R.D.
foto: agerpres