27 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 22:18
No menu items!

Caz șocant în Maramureş: Un bărbat a intrat intenționat cu mașina în autoturismul condus de soția cu care se află în divorț. Fiica celor doi, rănită

spot_img

Un bărbat din orașul Vișeu de Sus a intrat intenționat cu mașina de teren în autoturismul condus de soția acestuia. Cei doi erau în proces de divorț.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş a anunţat că cele două maşini s-au ciocnit violent pe strada Depoului din oraş.

“Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vişeu de Jos le-a declarat poliţiştilor că soţul său a provocat intenţionat accidentul, întrucât se află în proces de divorţ, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic. În urma accidentului, femeia şi fiica ei, în vârstă de nouă ani, au suferit vătămări corporale şi au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero”, a precizat IPJ Maramureş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu pe numele bărbatului.

“În urma continuării cercetărilor şi a administrării probatoriului, poliţiştii din Vişeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor, motiv pentru care s-a declinat competenţa, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun”, a mai transmis IPJ Maramureş.

                                                                                                               Adina Silav