23.5 C
București
marți, 5 iulie 2022 - 9:27
No menu items!

Caz şocant în Maramureş. Cadavrul unui copil, ascuns de tată în cușca câinelui, pentru a încasa mai departe alocația

spot_img

Trupul unui copil de 14 ani din Sighetu Marmaţiei, mort de aproape o lună, ar fi fost ţinut de tatăl lui în cușca câinelui ca să încaseze alocația de handicap. Autorităţile au fost alertate de un vecin, care nu mai văzuse copilul de zile bune.

Potrivit Poliţiei judeţene Maramureş, ancheta în acest caz a pornit după ce, luni seară, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini şi bănuieşte că i s-ar fi întâmplat ceva.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă  a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani. Corpul neînsufleţit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului. Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize psihiatrice”, transmite IPJ Maramureş.

Deocamdată, nu știe cum a murit băiatul, însă vecinii spun că ar fi decedat în urmă cu aproape o lună.

Tatăl acestuia se pare că ar fi ascuns moartea lui pentru a putea încasa alocația și pensia pentru că îngrijea o persoană cu handicap.

                                                                                                                    Adina Silav