19.6 C
București
luni, 27 mai 2024 - 17:56
No menu items!

Caz șocant în Italia. O tânără găsită moartă într-o biserică dezafectată căuta fantome în urma provocări pe TikTok

spot_img

O franţuzoaică în vârstă de 22 de ani, al cărei cadavru lipsit de sânge a fost găsit în weekend într-o biserică abandonată din Valle d’Aosta, în nordul Italiei, căuta o casă bântuită de fantome, potrivit poliţiei, relatează CNN.

Ea a povestit familiei despre planurile sale înainte de a părăsi satul de lângă Lyon unde locuia, a declarat pentru CNN o purtătoare de cuvânt a poliţiei din comuna La Salle.

Poliţia crede că victima ar fi putut încerca să dea curs unei provocări pe TikTok. Moartea ei ar putea avea legătură cu un concurs de vânătoare de fantome care se desfăşoară în Franţa pe platforma socială.

Celelalte ipoteze de lucru pentru descifrarea acestui caz sunt că a fost o „crimă consimţită” sau un sacrificiu sau o încercare de a realiza o farsă pe reţelele sociale în biserica dezafectată.

Poliţia caută în continuare un tânăr care a fost văzut cu ea. Există, de asemenea, alte două cazuri de persoane dispărute în zonă, despre care poliţia spune că ar putea avea legătură cu acest caz, scrie news.ro.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, victima şi un prieten de sex masculin au fost văzuţi în zonă îmbrăcaţi „ca nişte vampiri”. Un martor intervievat de poliţie spune că tânăra era palidă şi „emaciată”, iar bărbatul avea părul negru şi pielea măslinie. Martorul le-a spus anchetatorilor că ea, cel puţin, arăta ca un „cadavru ambulant”.

Tânăra de 22 de ani a fost înjunghiată cu ceea ce anchetatorii cred că a fost un cuţit de camping şi a sângerat până la moarte, potrivit medicului legist Roberto Testi. De asemenea, ea avea două urme de împuşcături în gât şi una în abdomen, despre care poliţia spune că ar fi putut fi aplicate după ce a murit. O parte din sânge a fost şters de pe podea şi îndepărtat de la locul crimei, a declarat poliţia pentru CNN. Nu existau semne de luptă.

                                                                                                         Adina Bucur