29.9 C
București
marți, 9 august 2022 - 11:29
No menu items!

Caz șocant în Buzău. Un băieţel de 3 ani a fost omorât în bătaie de mama sa şi muşcat apoi, ca să-şi revină

spot_img

O tânără din Buzău și-a bătut copilul de 3 ani până l-a omorât, iar apoi l-a mușcat ca să-și revină. Femeia a fost internată într-un spital de Psihiatrie.

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, teribilul caz a avut loc în luna februarie. Un vecin al familiei a alertat autoritățile când a aflat că mezinul familiei a fost bătut crunt. Ajuns la casa respectivă, echipajul medical l-a găsit pe copil în stop cardio respirator, cu multiple leziuni pe corp, atât vânătăi cât și mușcături, și nu l-a mai putut salva.

În urma anchetei, mama copilului, în vârstă de 27 de ani, le-a declarat anchetatorilor că e posibil ca micuțul să fi căzut din pat, dar și că unul dintre frați l-ar fi  bătut pe acesta. Nici un moment nu a recunoscut că ea ar fi autoarea crimei.

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit însă că micuțul a fost lovit fără milă, având leziuni la cap, hematoame pe tot corpul și mușcături pe care chiar mama lui le-ar fi făcut. Femeia a susţinut că l-a muşcat pe copil ca să-şi revină.

Mama a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde medicii i-au făcut expertiză psihiatrică. Acum, procurorii așteaptă raportul examenului în funcție de care vor continua ancheta în acest caz.

Femeia mai are 2 copii, de 3 și respectiv 11 ani, și locuia cu concubinul ei, care nu este tatăl micuțului ucis.