23.4 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 13:56

Caz de COVID-19 la naționala României. Dorin Rotariu a părăsit cantonamentul

spot_img

Dorin Rotariu este infectat cu COVID-19 și a părăsit cantonamentul echipei naţionale, care va juca duminică seara, pe Arena Naţională, cu reprezentativa Liechtensteinului. Anunțul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal.

„Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul tricolorilor, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei cu Liechtenstein”, a informat frf.ro.

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii ai staff-ului s-au testat sâmbătă dimineaţa, iar rezultatele au fost negative, a mai spus FRF.

FRF a transmis, sâmbătă seară, că și Denis Drăguş a părăsit cantonamentul naţionalei României, fiind accidentat.

După investigaţii complexe, s-a constatat că problema musculară a lui Drăguş îl face indisponibil pentru partidele de duminică, cu Liechtenstein, şi de miercuri, cu Macedonia de Nord.

Naționala României întâlnește Liechtenstein, duminică, 5 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională, într-o partidă din etapa a 5-a din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar 2022.

SURSA FOTO: frf.ro

                                                                                                                 Adina Silav