-5.6 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 9:08
No menu items!

Cauza reală a morții lui Bogdan Stanoevici, lămurită de Monica Pop

spot_img

Medicul Monica Pop le răspunde celor care susțin că actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza unor infecții luate în spital. Monica Pop le dă asigurări că Stanoevici a fost tratat cu maxim de profesionalism și moartea sa s-a produs exclusiv din cauza „complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid”.

Medicul Monica Pop a intervenit în scandalul provocat de cauza reală a morții actorului Bogdan Stanoevici, aducând și detalii legate de aceasta. 

Bogdan s-a stins din cauza complicațiilor produse de forma foarte gravă de Covid! Nu de altceva! Greșesc cei care spun, din rea-voință, că Bogdan s-a stins în urma unei infecții de spital! Nici vorbă! A avut una digestivă la început, dar s-a vindecat! Spun așa cei care neagă boala și metodele profilactice! Se negativase și la Covid de o lună, dar boala a produs sechele pulmonare grave. Medicii anesteziști și nu numai au făcut imposibilul pentru a-l salva! Însă, nu e posibil întotdeauna, din păcate!”, a scris medicul pe Facebook.

Actorul Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viață marți. Sunt însă destui cei care susțin că moartea i-ar fi fost cauzată de o bacterie contactată în timp ce era în spital infectat cu noul tip de coronavirus.  Actorul se afla internat la Institutul De Urgență Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” pentru a face ECMO, o procedură medicală.

ECMO este o procedură prin care pacientul este conectat la un aparat care preia funcțiile inimii și plămânilor pentru ca organele să se refacă, cu alte cuvinte o ”respirație extracorporală”.

El a fost internat în urmă cu o lună după ce s-a infectat cu coronavirus, iar starea lui s-a agravat în ultima perioadă.

Stanoevici era un contestatar al măsurilor de protecţie împotriva infectării cu SARS-CoV-2 şi era în prima linie a protestatarilor antimască în urmă cu câteva luni.