21.5 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023 - 10:32
No menu items!

Catrinel Menghia îşi lansează prima colecţie de poșete în Italia

spot_img

catrinel menghia

Top-modelul Catrinel Menghia (28 de ani), cunoscută ca actriţă sub numele de Cat Marlon, are planuri mari şi vrea să debuteze ca designer și se pregăteşte să-şi lanseze propria colecţie de poşete, la Roma, scrie ziarulring.ro.

„Este un proiect nou care aduce în prim-plan accesoriile pornind de la ideea glamourului contemporan exprimat prin creativitatea unei tinere dive ieşite din comun. Cathrinelle este poşeta ideală a unei dive de astăzi, este inspirată de titlurile filmelor, dar şi de lumea cinematografiei mondiale care a creat personalităţi precum Sophia Loren şi Ingrid Bergman.

Cathrinelle este, într-adevăr, parte a unui proiect mai amplu care s-ar putea ca, la un moment dat, să includă şi alte produse, nu doar genţi. Acesta e doar începutul. Ideea mi-a venit din dorinţa de a crea poşete unice, modele realizate din materiale preţioase, toate făcute cap-coadă în Italia. Am ales să creez genţi deoarece, după părerea mea, acestea sunt cel mai important şi vizibil accesoriu, acela care îmbină mai mult decât orice alt lucru latura estetică, cea funcţională şi cea ergonomică, reprezentând un adevărat simbol al feminităţii”, a declarat Catrinel Menghia.

C.A.