28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 16:09
No menu items!

Câte zeci de mii de euro a cerut un interlop ca să intervină la Tribunalul Dolj

spot_img

Interlopul craiovean Ion Drăgușin, denunțat la DNA de un alt interlop, Ionel Călin zis Nixon, că a luat 60.000 de euro pentru a influența judecătorii Tribunalului Dolj, a fost trimis în judecată

craiova interlopi

Ion Drăguşin a fost arestat acum două săptămâni, denunțat de Ionel Călin zis „Nixon”, interlop care ajunsese deja în arest, pentru altă infracțiune. Denunțătorul le-a spus procurorilor că a dat bani unui avocat dar și lui Drăgușin, care trebuiau să meargă pe căi diferite ca să ajungă la magistrații Tribunalului Dolj. Judecătorii aveau pe rol un proces în care Nixon și doi dintre fiii săi l-au înjunghiat și băgat în portbagajul mașinii pe un bărbat care nu plătise taxă de protecție.

Nixon le-a spus procurorilor DNA că după ce a văzut că a dat bani în stânga și-n dreapta degeaba, pentru că în aprilie a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu executare, iar fiii săi au primit câte 2 ani de închisoare cu suspendare, s-a hotărât să îi denunțe pe cei care îl păcăliseră că au relații la magistrați. Ionel Călin susține că i-a dat lui Drăgușin 60.000 de euro, iar avocatului, 29.000 de euro.

sursa foto: adevarul.ro

S.M.