3.7 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 20:20
No menu items!

CATASTROFA aviatică din Ucraina: “Mama, te iubesc, și ce se întâmplă când avionul se va prăbuși?”

spot_img

Un copil de zece ani, mort în aeronava doborâtă în estul Ucrainei, i-a spus mamei sale că se teme să urce în avion, înainte de îmbarcare

avion ucraina

Mama a doi băieţi morţi în urma doborârii avionului malaezian în estul Ucrainei a declarat că fiul cel mic avea emoţii înaintea zborului şi se temea că aeronava se va prăbuşi, însă ea l-a încurajat, spunându-i că totul va fi bine, transmite CNN.

Miguel Calehr, în vârstă de 10 ani, şi fratele său Shaka, 19 ani, mergeau să-şi petreacă vacanţa în Bali, cu bunica lor. Fratele lor mijlociu, Mika, 16 ani, trebuia să fie şi el în avionul prăbuşit joi, dar nu au mai fost locuri, astfel că urma să ia o altă cursă.

În timp ce erau pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, cu câteva ore înainte de decolare, Miguel avea emoţii, povesteşte mama lui, Samira Calehr. “S-a întors spre mine şi mi-a spus: «Mama, te iubesc, mă bucur că o voi vedea pe Oma (bunica), dar îmi va fi dor de tine şi ce se întâmplă când avionul se va prăbuşi?»”, a declarat femeia.

“I-am spus: «Haide, nu fi prostuţ. Ai mai călătorit de atâtea ori. Totul va fi bine»”, îşi aminteşte aceasta, exprimându-şi regretul că nu i-a luat temerile în serios. “Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat. Nu ştiu, nu am cuvinte“, adaugă ea.

R.D.