7.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 3:11

Cătălin Predoiu, audiat la DNA

spot_img

Fostul ministru al justiției Cătălin Predoiu, președinte al PNL București, a fost audiat miercuri în calitate de martor la Direcția Națională Anticorupție (DNA), într-un dosar “ANRP”.

“Am dat o declarație de martor în legătură cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justiției într-un grup de lucru interministerial. Am arătat că această procedură cuprindea emiterea unei adrese de la Secretariatul general și trimiterea unei adrese de răspuns de la Ministerul Justiției către Secretariatul general”, a declarat Predoiu, la ieșirea de la audieri.

Predoiu a adăugat că nu a fost nici o problemă în această procedură, care a fost respectată, însă procurorul de caz a dorit lămurirea acestui aspect. “Această procedură a fost respectată perfect legal de către Ministerul Justiției”, a susținut Predoiu.

Miercuri dimineață, Cătălin Predoiu a spus că Ministerul Justiției „nu era implicat în chestiunea despăgubiror” acordate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților.

El a ținut să precizeze că e prima dată când este citat într-un dosar DNA.

R.D.

foto: digi24.ro