3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 4:54
No menu items!

Cătălin Drulă, după demiterea directorului de la Metrorex:”Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”

spot_img

Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, a reacționat, miercuri, după demiterea directorului general al Metrorex, Ștefan Paraschiv, arătând că PNL l-a dat afară pe omul care a pus “ranga” pe cartelul de la metrou. “De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Și ei, și PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani”, a transmis Drulă.

„Așa că l-au schimbat din funcție pe directorul general al Metrorex, Ștefan Paraschiv.

În ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai făcut curățenie. 15 spații comerciale (din 23) au fost dezafectate în stațiile Piața Victoriei 1 și 2.

Restaurația vine în forță. Asta înseamnă reformă în viziunea USL2-ului care ni se pregătește”, a scris pe Facebook fostul ministru al Transporturilor.

Ștefan Paraschiv, numit în funcția de director Metrorex de către Cătălin Drulă, printr-un ordin semnat în martie 2021, a fost demis, miercuri, de noul Consiliu de Administrație, numit de ministrul interimar de la Transporturi, Dan Vâlceanu.

Paraschiv s-a remarcat în primăvară când a denunțat contractul companiei cu sindicatul de la metrou, care deținea spațiile comerciale din stații, și a demarat campania de demolare a chioșcurilor.

                                                                                                                    Adina Silav