28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 16:09
No menu items!

Cât costă vacanța de Paște pe Valea Prahovei

spot_img

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au pregătit ofertele pentru pachetele turistice de Paşte, anunță Asociaţia pentru promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova. Potrivit asociației, anul acesta, costul pachetelor turistice variază între 1.200 de lei pentru patru nopţi la vilă la 3.500 de lei într-un hotel de patru stele, care asigură, pe lângă cazare şi mic dejun, brunch pascal şi acces la SPA.

Astfel, conform tarifelor făcute publice de APDT Prahova, o vilă din staţiunea Sinaia a pregătit un pachet turistic pentru perioada 22-26 aprilie: cazare în camera dublă la preţul de 1.225 de lei de persoană, oferta incluzând taxe locale, mic dejun, întâmpinarea cu ouă roşii, vin, cozonac în noaptea de Înviere, cina în prima zi de Paşte, muzică live şi brunch tradiţional a doua zi de Paşte. Oferta standard pentru anul 2022, postată pe site-ul aceleiaşi vile, este de 880 de lei de persoană pentru patru nopţi de cazare, cu pensiune completă.
 
Tot la Sinaia, costul unei vacanţe de Paşte la un hotel de trei stele ajunge la 1.840 lei şi include patru nopţi de cazare, cu mic dejun, întâmpinare în noaptea de Înviere cu produse tradiţionale, prânz festiv de Paşte cu open bar şi DJ. 
 
Pentru familiile cu mai mult de un copil, costul vacanţei pe Valea Prahovei creşte. Un hotel de patru stele cazează cel mult doi adulţi şi doi copii în apartamente sau în cameră dublă de lux, preţurile pornind de la 3.500 de lei şi ajungând la 6.000 de lei pentru adulţi. Pentru copii se plăteşte, în funcţie de vârsta acestora şi de numărul de nopţi de cazare, până la 850 de lei pentru pachetul turistic care include mic dejun, primire cu ouă, cozonac şi vin în noaptea de Înviere, prânz în ziua de Paşti şi acces la SPA.
 
Raluca Dan