23.1 C
București
vineri, 6 august 2021 - 7:26

Cât câștigă Ludovic Orban fără să muncească. Dezvăluirile unui senator

spot_img

Senatorul ALDE Daniel Zamfir îi răspunde în termeni duri președintelui PNL, Ludovic Orban, care l-a jignit după ce a părăsit partidul la sfârșitul săptămânii trecute.

Fostul liberal Daniel Zamfir a răspuns pe pagina sa de Facebook la insulta adusă de Ludovic Orban la adresa sa după ce a părăsit PNL în favoarea ALDE. În același timp, senatorul el mulțumește tuturor celor care i-au transmis mesaje de susținere.

Oameni buni, vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele de susținere! Vă asigur pe toți că nimeni, niciodată, cat timp voi fi în politică, nu mă va abate de la drumul meu! Sa facem dreptate! Să-i apărăm pe oameni de abuzuri! Asta a fost “trocul” meu cu Calin Popescu Tăriceanu! 
P.S. Am văzut că jalnicul presedinte al PNL, spune că aș fi un”firmiturist”ajuns in ograda lui Tăriceanu. Cat tupeu poate avea un “asistat social” al membrilor PNL? Știm cine i-a cumpărat paltonul, știm cine l-a trecut pe statul de plată și îi dă 10.000 pe lună fără sa se duca la muncă, cine o fi cel care îi plătește factura la întreținere?Cine îi cumpără costumele? Cine îi cumpără mâncare pentru pisica? Mai Ludovice, cum te-ai găsit tu sa vorbești de firimituri??
#jalniculudovic

Valeriu Motoc