-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 22:42
No menu items!

Căsătorită de 3 luni, o polițistă de 29 ani din Brașov a fost găsită ÎMPUȘCATĂ ÎN CAP, de ziua ei. Mama tinerei contestă biletul de adio găsit

spot_img

O polițistă de doar 29 de ani a fost găsită împușcată în cap, vineri dimineață, în apartamentul său din Brașov. Femeia era căsătorită de doar 3 luni tot cu un polițist și pe 31 decembrie și-ar fi sărbătorit ziua de naștere. Criminaliștii au găsit un bilet de adio, dar mama tinerei contestă că ar fi scrisul ei.

Femeia a fost găsită în urma unui apel la 112, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj SMURD. 

”O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Polițiștii spun că femeia era împușcată în cap, în dreptul tîmplei, cu arma din dotare, un pistol Carpați.

Tânăra ar fi împlinit azi 29 de ani și era ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, iar soțul său, cu care se căsătorise în urmă cu 3 luni, este și el polițist în cadrul SICE Brașov.

Conform datelor puse la dispoziție de poliție, tânăra făcuse ultima testarea psihologică în luna ianuarie 2021.

Potrivit unor surse din cadul anchetei, în locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. Mama tinerei susține însă că scrisul nu este al fetei sale.

Criminaliștii și un procuror au făcut cercetări la fața locului și au adunat probe, urmând ca ancheta să fie continuată în zilele următoare, după efectuarea necropsiei și audierea unor martori.

Foto: Antena 3

Marilena Nedelcu