Cartea de poezii a lui Naty Badea, „Sunt aici!”, premiată de Uniunea Scriitorilor

Cartea de poezii “Sunt Aici!”, semnată de Naty Badea, a fost nominalizată de către Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Brașov, pentru premiul de debut. Joi, scriitoarei Naty Badea i-a fost oferit acest premiu în cadrul Festivalului de Carte și Muzică Libris Brașov.

Recent, într-un interviu acordat DC News, declarase că  este “extrem de emoţionată şi totodată foarte onorată de această nominalizare. Indiferent de cum vor decurge lucrurile, o consider deja o performanţă şi o realizare frumoasă”.

“Întreaga experienţă “Sunt Aici!” a fost şi este absolut fabuloasă pentru mine. Eu doar am iubit enorm, profund şi curat şi m-am exprimat în versuri, pe care le-am oferit cadou domnului căruia îi este dedicată cartea. Nu am plănuit să scriu două cărţi şi, cu atât mai mult, nu am sperat la o nominalizare aşa prestigioasă. Aceste două cărţi ale mele (“Sunt Aici!” şi “Sunt încă Aici!”), care de fapt sunt o singură poveste, mi-au schimbat viaţa, iar întreaga experinţă este în realitate un şir de cadouri nepreţuite pe care le-am primit deja şi care sunt convinsă că vor mai urma”, a spus Naty Badea.

În prezent, lucrează la două proiecte literare, un roman și o carte de poezii în limba italiană, intitulată “Piu’ di ieri, meno di domani”.  Mai multe în articolul de mai jos.

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU