2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 6:17
No menu items!

Carrefour anunță contracte de furnizare cu peste 100 de producători români de fructe și legume

spot_img

Anul viitor continuă discuțiile cu 600 de producători

carrefour3

Carrefour România va încheia, până la finalul anului, contracte de colaborare cu peste 100 de producători români de fructe și legume, a anunțat luni compania.

Contractele sunt semnate ca urmare a campaniei din perioada 7-13 august, când, în total, 704 producători români de fructe și legume și-au arătat intenția de a deveni furnizori ai Carrefour prin completarea unui formular.

Categoriile de produse pentru care se vor încheia contractele de colaborare sunt: verdeață, roșii, castraveți, ardei, struguri, căpșuni, cireșe și prune.

”Discuțiile cu aproximativ 600 de producători vor continua și pe parcursul anului 2015, timp în care vom evalua capacitatea acestora de a îndeplini criteriile logistice și de calitate necesare”, se arată într-un comunicat de presă.

În prezent, Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români.

Teodora Juravle, director de Comunicare și Marketing al Carrefour România, a declarat că strategia companiei este dezvoltarea economiei României prin susținerea producătorilor locali și generarea de noi locuri de muncă.

”Ne respectăm angajamentul de a importa produse doar atunci când nu găsim furnizori români care să acopere nevoile pieței”, a declarat Teodora Juravle.

În România, Grupul Carrefour are numără 162 de magazine, dintre care 26 de hipermarketuri.

V.B.